algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Arrestats a Palma dos falsificadors que utilitzaven documentació robada

Rachid S. i Mohamed B. feien servir targetes de crèdit sostretes a turistes

El Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia ha detingut dos individus a Palma que es dedicaven a falsificar documents per obtenir suculents beneficis. Rachid S., de 63 anys, i Mohamed B., de 28, utilitzaven targetes de crèdit robades en apartaments per efectuar tot tipus de compres.

La investigació començà després de tenir coneixement d'un augment de robatoris en la zona centre de Palma. Uns agents de paisà varen observar com Mohamed B. sortia d'un comerç de telefonia mòbil amb dues bosses. Com que els efectius ja tenien algunes sospites s'aproparen a ell per identificar-lo. L'individu aconseguí escapar sense ser interceptat. Els empleats del negoci varen explicar que el jove havia realitzat dues compres amb una targeta de crèdit per valor de 60.000 pessetes. Els investigadors esbrinaren que la targeta havia estat sostreta el mateix dia a Cala Bona. L'empresa Euro-Pay, dedicada a la gestió dels doblers electrònics, va indicar que amb la targeta s'havien efectuat altres adquisicions.

Els agents visitaren aquests establiments i confeccionaren un retrat robot de l'individu. Aquest fou localitzat en un pis del carrer d'Anníbal, en companyia de Rachid S., conegut per controlar grups de carteristes en diversos punts de la ciutat. El domicili fou sotmès a una discreta vigilància i el passat dia 20 a les 11.30 hores fou arrestat Mohamed B. quan es disposava a obrir un Opel Corsa que havien llogat dies abans de forma fraudulenta. Entre les robes del detingut es localitzaren dues carteres amb documentació de ciutadans alemanys i una carpeta amb els contractes de lloguer del turisme.

Dues hores més tard es procedí a la detenció de Rachid S., al que s'interceptaren 140.000 pessetes en efectiu, 11 grams d'haixix i un mòbil. Dins la casa s'efectuà un registre i es localitzaren targetes d'identitat falsificades, euroxecs, doblers en efectiu i útils per a la manipulació de documents, així com altres efectes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.