cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Els comerciants volen que també es tanquin els carrers Rubí i Salas

L'Ajuntament prepara un projecte per empedrar aquestes vies

Els comerciants del centre de la ciutat s'han dirigit a l'Ajuntament per demanar que també es tanquin al trànsit i s'embelleixin els carrers Rubí i Salas.

Ambdues vies han quedat condemnades per al trànsit després de l'aplicació del tancament al trànsit del centre. Per aquesta circumstància es creu més oportú eliminar les voravies i col·locar-hi també llambordes.

Davant aquestes peticions l'Ajuntament ja ha encarregat als tècnics municipals un projecte que comprendrà, a més de la reforma d'aquests dos carrerons, la millora del darrer tram del carrer Estrella. En aquest darrer tram es fa comptes fer unes noves voravies molt més amples i de pedra viva.

El regidor municipal d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, va explicar que «tot i el tancament, als carrers Rubí i Salas s'hi projectaran dues zones per a càrrega i descàrrega dels camions que subministren els negocis de la zona».

Pel que fa al finançament d'aquestes actuacions, Seguí indicà que s'empraran part dels 20 milions de pessetes que la Conselleria de Comerç ha atorgat al consistori inquer per a l'embelliment del centre. El regidor esmentà que tan bon punt com el nou projecte estigui llest es mostrarà als grups de l'oposició per tal que hi puguin fer les aportacions que creguin més oportunes».

Per Seguí, la demanda feta pels comerciants de la zona ve a demostrar que el projecte de tancament al trànsit és molt positiu tant per als ciutadans com per als petits comerciants».

D'altra banda, l'Ajuntament no inaugurarà l'embelliment dels carrers Major, Comerç i Estrella, aprofitant la celebració de la primera Fira el cap de setmana que ve tal com s'havia previst en principi. Així ho va confirmar ahir el batle, Pere Rotger, que indicà que preferia tenir enllestit fins al darrer detall abans de fer festes. Rotger esmentà que l'acte d'inauguració es durà a terme en dia feiner i que, per a tal ocasió convocaran a tots els escolars de la ciutat perquè hi participin.

L'empresa que du a terme les obres ja ha col·locat els fanals i els bancs de fusta al carrer. D'aquesta manera per enllestir el projecte només falta que s'acabi la jardinera de paret de marge que es fa vora la plaça de Santa Maria la Major, que es posin les papereres i se sembrin els arbres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.