algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Un jove alemany mort i quatre ferits en un nou accident a la carretera d'Alcúdia

La pluja va ser la causa del xoc que patiren tres cotxes prop del creuer de sa Pobla

Un nou accident amb conseqüències fatals va tenir lloc el vespre de dilluns a la carretera d'Alcúdia. Un jove alemany mort i quatre ferits va ser el balanç d'un xoc en el qual es varen veure implicats tres turismes i en què la pluja apareix com a principal causa.

Segons informà la Guàrdia Civil, l'accident es produí a les 22.30 hores molt a prop del creuer de sa Pobla. Una jove de 19 anys identificada com Catalina M.V. menava un turisme Citroën Saxo per l'esmentada carretera. En arribar al punt quilomètric 39'750 la conductora va perdre el control del vehicle i aquest xocà frontalment i excèntrica amb un Renault Clio que ocupaven tres joves de nacionalitat alemanya. Un turisme Mazda ocupat per dues persones va rebre un impacte angular exterior per part d'un dels altres dos cotxes.

La conductora del Saxo patí lesions greus, igual que dos dels joves que eren dins el Clio, Lars S., de 26 anys, i Roni Kunte, de 22. Desgraciadament el germà d'aquest darrer, que va ser identificat com Rai Kunte, de 28 anys, va patir lesions crítiques i morí poc temps després d'haver-se produït l'accident. Els dos ocupants del Mazda, Gregori G.G., de 52 anys, i Magdalena P.R., de 48 anys, tingueren ferides lleus i greus respectivament.

Tres unitats de les Ambulàncies Illes Balears es traslladaren al lloc dels fets per assistir els ferits. Per la vida de Rai K. no es va poder fer res i Catalina M.V., així com Roni Kunte, varen ser evacuats a l'hospital de Muro. Lars P. va ser traslladat a l'hospital d'Alcúdia, on quedà ingressat.

La Guàrdia Civil efectuà un informe dels fets i determinà com a principal hipòtesi de l'accident una invasió del carril contrari per part del Citroën Saxo, causada per la pluja que havia caigut en aquell moment.

També a les nou del matí d'ahir es produí un accident amb ferits greus entre un turisme i una furgoneta a la carretera que connecta Algaida amb Santa Eugènia. Dues unitats de les Ambulàncies Insulars es traslladaren a dos quilòmetres de Santa Eugènia per assistir els ferits. Miguel J.V., de 53 anys, patí un traumatisme cranioencefàlic i José G.C., de 24, va fracturar-se el fèmur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.