nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

El bisbe tanca diumenge els actes pels 750 anys de la parròquia

Diumenge que ve, i després de dos mesos d'actes, es tancarà de manera solemne la commemoració dels 750 anys de la parròquia de Sant Bartomeu, que celebra juntament amb 34 parròquies més de tot Mallorca.

Durant aquests dos mesos, s'han realitzat visites guiades al temple parroquial dirigides per Josep A. Morell González, autor de La Catedral de Muntanya, una exposició de dibuixos, una gimcana que va servir perquè els nins i nines poguessin aprendre més coses sobre la parròquia i finalment dues conferències.

La primera se va celebrar divendres, en la qual Mn. Joan Bestard, vicari general de la Diòcesi oferí una molt interessant dissertació sobre el present i futur de la nostra parròquia, mentre que la segona tindrà lloc aquest divendres a càrrec de Mn. Pere Fiol, rector de Muro, que parlarà sobre L'Església en el segle XIII, i que de qualque manera servirà per tancar el programa d'actes.

Com hem dit abans, la cloenda, però, serà diumenge horabaixa quan el bisbe presidirà una solemne concelebració eucarística a la qual també assistiran molts de preveres, religiosos i religioses que exerceixen o han exercit el seu ministeri a Sóller en qualque ocasió. Finalitzat l'acte religiós, la festa continuarà a la plaça Constitució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.