nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
24°

Els carrers del centre cobraren vida amb els expositors de la Fira d'Octubre

El mercat ecològic es va inaugurar ahir amb motiu de la Fira amb una mostra d'animals de raça autòctona

La Fira d'Algaida es va celebrar ahir amb gran animació i participació de públic i expositors, que ompliren la Plaça i els principals carrers.

A la mostra es varen donar cita tot tipus de comerciants i artesans, que oferiren productes d'allò més divers. Roba, objectes antics, alimentació, juguetes, flors i senalles es barrejaven als mostradors instal·lats per a l'ocasió.

Però a més de la comercialització de productes alimentaris i d'altres tipus, es va poder contemplar un estand del grup d'esplai Burot amb una sèrie de fotografies de les activitats que du a terme aquest col·lectiu.

Titoieta i l'Ajuntament

No hi faltà tampoc Titoieta Ràdio, que presentà la nova programació i promocionà els seus articles, ni l'Ajuntament d'Algaida, que aprofità l'ocasió per vendre les publicacions municipals.

I voltant pels carrers, els visitants que ho volgueren foren caricaturitzats per Bibi, col·laborador de Diari de Balears, que tingué també un estand a la mostra.

La novetat d'enguany la trobarem davant la Cooperativa Alpira, que inaugurà un mercat ecològic que a partir d'ara es realitzarà amb una periodicitat setmanal cada dissabte. La iniciativa, que gaudeix del reconeixement de la Unió Europea, posava a disposició del públic productes ecològics, que es completaven amb una mostra de porc i de porcelletes negres mallorquines, ovelles, vedelletes i cabres.

A més d'aquests animals també es varen donar a conèixer els estruços d'una finca de Pina i s'oferí informació sobre les propietats d'aquesta espècia que tan bé es reprodueix a Mallorca.

Al casal Pere Capellà es va celebrar una mostra de Mosquitos organitzada per l'Ajuntament i l'Associació Amics del Mosquito, i així mateix es podien visitar les exposicions de Joan Antoni Conill i d'Art Jove 1998.

El candidat socialista al Govern, Francesc Antich, aprofità l'ocasió per fer una volteta pel recinte firal. I ho va fer acompanyat pel batle, el socialista Jaume Jaume. Sense cap dubte, Antich trobà aquí la tranquil·litat necessària per recuperar-se dels nervis que li provocà el debat sobre l'estat de l'Autonomia, on s'estrenà a la mala hora del vespre.

I per tenir la festa completa, la jornada acabà amb l'actuació de la Petita Coral d'Algaida i ball de bot amb Sis Som.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.