algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

El Govern dóna 20 milions per a la millora dels carrers Major i Comerç

L'Ajuntament i la Conselleria construiran onze naus industrials

Josep Joan i Cardona, conseller d'Agricultura, Comerç i Indústria, i el Pere Rotger, batle d'Inca, firmaren dos convenis de col·laboració per a la construcció de naus modulars en el polígon industrial i també per a l'embelliment de la zona comercial de la ciutat.

És prevista la construcció d'onze mòduls en el polígon industrial, els quals, abans de començar, ja estan tots venuts a sis empreses, quatre d'elles d'Inca, una de Palma i l'altra de Binissalem. «Amb els 48 milions que s'aconseguiran "explicà el batle", l'Ajuntament comprarà els 70.000 metres quadrats del Serralt de les Monges Tancades, en el qual es farà un parc públic que serà finançat pel pla Mirall».

El conveni firmat ahir consisteix que l'Ajuntament aporta els terrenys industrials i la Conselleria es fa càrrec de la construcció dels edificis. Inca ha estat el primer municipi de les Balears que ha fet un conveni d'aquest tipus. El que es va signar ahir és el segon i s'està negociant un tercer amb Ferreries. En aquest sentit el conseller Cardona digué que la política de la seva Conselleria està dirigida a ajudar les petites empreses, «més que petites, micro empreses, que són les que més abunden i mouen l'economia de la nostra comunitat autònoma, i a les quals els han de donar facilitats pel seu desenvolupament».

El segon conveni suposarà una aportació de 20 milions de pessetes per a les obres en els carrers Major i Comerç. «Si la Conselleria ajuda els comerciants, aquesta ajuda queda coixa si també no ajudam els municipis a millorar les zones públiques comercials» digué el conseller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.