algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Arrestada una dona èbria que «abandonà» un fill de 5 anys

La Policia Local de Palma ha detingut una dona identificada com Renata S. per un delicte d'abandó de família, ja que va ser trobada en estat ebri i en companyia del seu fill de cinc anys que es trobava «desatès», segons l'informe policíac.

Després de mitjanit, una patrulla es presentà en una pizzeria del carrer de Capità Ramonell Boix on una dona anava beguda i molestava els veïns. Els policies foren informats per un vianant que Renata S. s'havia dedicat a llançar monedes a l'aire alhora que mantenia un estrany comportament. Els agents comprovaren que la dona es trobava en un estat etílic agut i constataren que no podia encarregar-se del seu fill de cinc anys.

Mentre la dona era traslladada a les dependències de la Policia Local, els agents esperaren l'arribada d'uns familiars del menor. La detinguda indicà que el seu marit es trobava a Torrevieja i que no hi havia cap familiar que pogués fer-se càrrec del seu fill.

Poc després, hi arribà un matrimoni amic de la mare de la criatura i varen emportar-se l'infant sota la seva custòdia. Segons informaren els veïns de la zona a la patrulla de la Policia Local, Renata S. sol protagonitzar aquests tipus d'«espectacles» i deixa el seu fill sense cap protecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.