algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

La vaga de Seguretat Privada causà lleus problemes a bancs i caixes

Tot i que al llarg d'aquest pont alguns caixers podrien quedar sense doblers

El funcionament dels bancs i les caixes d'estalvis de Palma va ser durant tota la jornada d'ahir pràcticament normal a pesar de la segona tongada de vaga i mobilitzacions que els treballadors de la Seguretat Privada mantenen des de fa ja tres dies.

Malgrat això, els problemes podrien venir durant aquest llarg cap de setmana per als usuaris que intentin treure doblers dels caixers automàtics.

Els vaguistes tornaren a impedir la sortida de la pràctica totalitat dels furgons blindats que havien d'abastir de doblers en efectiu les diferents entitats bancàries. Aquesta circumstància, però, quasi no va dificultar la dinàmica normal de bancs i caixes ahir, ja que aquests es varen proveir al començament de setmana en previsió de noves accions sindicalistes.

Les sucursals i caixers funcionaren amb normalitat i només algunes oficines tingueren problemes per atendre totes les demandes dels clients.
A pesar d'aquesta aparent tranquil·litat, durant aquests tres dies que dura el pont del Pilar, en els quals l'única possibilitat dels ciutadans per treure doblers serà a través dels caixers, les dificultats podrien ser causades pel fet que aquests automàtics podrien quedar buits abans de dimarts.

Mentrestant CCOO i la patronal del sector (ABES) continuen sense arribar ni tan sols a un acord per seure's a negociar el conveni autonòmic que els sindicalistes reclamen.

Caixers de Sa Nostra  

La Caixa d'Estalvis de les Balears, Sa Nostra, va decidir tancar la majoria dels seus caixers automàtics que té a Palma durant aquest llarg cap de setmana, que compta amb la festa del Pilar per enmig. Sa Nostra mantindrà operatius set dels seus caixers, distribuïts per tota la ciutat. D'aquesta manera, l'entitat financera mira de garantir sense problemes el subministre almenys en aquests punts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.