algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La Policia intercepta un carterista de 70 anys

El Cos Nacional de Policia ha detingut un home de 70 anys, Juan A.L., per sostreure una cartera a una dona que esperava l'autobús en el carrer Eusebi Estada de Palma. El fet es produí el passat dia 4 i l'individu actuà en companyia d'una dona que fou arrestada poc després d'haver-se produït el robatori. La sospitosa s'identificà com Francisca L.P. i els agents comprovaren que dies abans ja havia estat posada a disposició judicial per un cas similar.

Dimarts passat, Juan A.L. fou localitzat a la via d'Alemanya i en el seu poder es trobà una aliança i una moneda d'or, de les quals assegurà que les havia «trobat en el carrer». Aquests dos objectes no han pogut ser recuperats pels legítims propietaris, per la qual cosa des del Cos Nacional de Policia s'informà que l'aliança du gravada la inscripció «F. Javier 5"12"93» mentre que la moneda porta la frase «Natale 1961».

El delinqüent compta ja amb més de vint-i-una detencions anteriors per robar carteres als vianants. Després de ser presentat a l'autoritat judicial quedà en llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.