algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
19°

Cort duplicarà els policies que vigilen a l'hivern la Platja de Palma

La mesura s'adopta per aturar els trilers i «clavelleres» que operen a la zona

La Policia Local duplicarà els efectius que durant l'hivern patrullen per la Platja de Palma per poder actuar amb efectivitat contra els trilers i les «clavelleres». Així ho anuncià ahir el regidor d'àrea de l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà.

Aquest increment de la presència policíaca respon a un programa especial d'hivern que Cort pensa llençar el proper dia 1 de novembre, i que es mantindrà fins a principi d'abril. El programa està dissenyat per aturar l'activitat dels trilers i les «clavelleres» que operen a la Platja de Palma. També contempla oferir una especial atenció a la gent de la Tercera Edat que s'allotja al nucli costaner. De fet, aquest és el turista més habitual a l'Illa durant la temporada baixa, explicava ahir el president de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma.

Ocupació

Cal comentar que a aquest nucli en particular, a l'hivern queda oberta el 50 per cent de la planta hotelera.
La Platja de Palma compta, ni més ni manco, que amb 160 hotels. D'aquests, la meitat continuen en actiu durant la temporada baixa. Fet que es tradueix en l'ocupació d'unes 17.000 a 18.000 places, segons explicaren ahir els mateixos hotelers.

Per això, ara Cort considera que cal augmentar els efectius. Perquè amb l'increment del turisme d'hivern, també es manté l'activitat que trilers i «clavelleres» realitzen durant l'estiu.

La millores dissenyades per Cort per augmentar la seguretat ciutadana a la Platja de Palma es tractaran en un proper fòrum.

Debat

Sota el lema de Present i Futur de la Platja de Palma, l'Ajuntament i l'Associació Hotelera organitzaran unes jornades de tres dies per tractar tota la problemàtica que viu aquesta zona en particular i, alhora, mirar de trobar-hi una solució. Palma realitzarà per primer cop aquestes jornades. No obstant això, és una pràctica habitual dins ajuntaments com el d'Alcúdia.

Dia del turista

El regidor, Joan Bauzà, juntament amb responsables de l'Associació Hotelera, presentà ahir les activitats que avui i demà realitzaran a la Platja de Palma per celebrar el «Dia del turista». Han previst tiquets gratuïts per al tren turístic i també consumicions de franc als balnearis de la platja. A les onze del matí, a la plaça de les Meravelles, hi haurà una exhibició eqüestre. A les quatre començarà una festa popular amb bandes de música, degustacions i exhibicions de globus aerostàtics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.