algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

El CIM fa una setmana que té local nou per a la Federació d'Immigrants

Pons desmenteix les declaracions de l'entitat

El conseller de Benestar Social del Consell de Mallorca, Damià Pons, assegurà ahir que des del dia 1 d'aquest mes té un local a disposició de la Federació d'Associacions d'Immigrants (FAIB) de les Balears.

Amb aquestes declaracions replicà les queixes de l'entitat, de les quals ens fèiem ressò ahir, que denunciava que quedaven en el carrer i amb un gran volum de feina pendent perquè Pons no havia complert encara el compromís de subvencionar-los el lloguer d'unes noves dependències.

El conseller manifestà que no havia pogut tancar l'acord perquè la FAIB no li ha remès el contracte legal de les dependències. El document, explicà, és imprescindible per poder-lo presentar en comissió per «via urgent» i que s'aprovi sufragar-lo.

Pons manifestà que el compromís continua vigent i en l'espera que la Federació presenti el contracte assenyalat. Així mateix, matisà que el local triat no és un del carrer del Marquès de la Sènia, com informà la FAIB, sinó un del número 37 del carrer de Reina Maria Critina. Les instal·lacions tenen 298 metres quadrats i el preu del lloguer és de 150 mil pessetes.

El conseller, per demostrar la seva preocupació pel tema, lliurà a Diari de Balears una còpia del comunicat que des del Consell s'envià, dia 1 d'octubre, a la persona que ofereix l'immoble, on es llegeix el següent: «A partir de les conversacions mantingudes amb la Federació d'Associacions d'Immigrants Sense Fronteres per al lloguer d'un local de la seva propietat, li faig saber que, en haver estat en coneixement del conseller president de la Comissió de Benestar Social, Sr. Damià Pons Pons, em comunica que el Consell de Mallorca subvencionarà el lloguer de l'esmentat local».

Damià Pons notificà també que, de comú acord, deixà en mans dels responsables de la FAIB visitar el propietari de l'espai el dia 1 d'octubre, en estar assabentat que era el dia que es quedaven sense poder accedir a les anteriors oficines. La visita en qüestió, asseverà, encara ara no s'ha produït.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.