algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 10.26°
10°

La plaça de la Constitució serà embellida amb una inversió de 70 milions

La plaça de la Constitució de Sóller sofrirà aquest hivern una important reforma a causa de les obres de sanejament i d'embelliment que es duran a terme a partir d'ara a poques setmanes.

Dilluns a vespre, l'Ajuntament va convocar els veïns per, en presència de representants de les empreses que faran les obres, explicar-los el seu l'abast i que es preveu que es perllonguin per espai de gairebé sis mesos.

Les obres de sanejament suposaran haver d'obrir tot el tram de carrer entre Bon Any, passant per davant els bars fins al carrer de sa Lluna i després fins al carrer Bauzà, a una distància de 3 metres de les façanes per instal·lar les canonades d'aigües pluvials per espai d'un mes i després l'aigua potable durant un mes i mig, amb la intenció que per a Nadal la part de sanejament estigui enllestida.

A més, s'hi instal·laran unes canonades de 20 mm. pensant en una futura davallada d'aigua de les fonts de la part alta del poble per abastir el Port de Sóller. Aquestes obres aniran a càrrec de Ferrovial, que ja en realitzen en altres carrers del municipi.

Embelliment  

Paral·lelament a les obres de sanejament, l'empresa sollerica Puigserver iniciarà les d'embelliment, que s'iniciaran a la part contrària on treballi Ferrovial i que bàsicament consistirà a empedrar amb diferents tipus de pedra i tractaments la Plaça en una superfície única, mentre que les voravies tindran una vorera de 15 cm. d'alçada per tal d'evitar que un cotxe hi aparqui.

Finalment es dotarà la plaça amb nou enllumenat a to amb les diferents zones. Aquesta fase de les obres començarà, segons les previsions, la darrera setmana d'octubre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.