nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Les obres de l'avinguda Costa i Llobera comencen amb mig any de retard

Les obres de l'avinguda Costa i Llobera d'Artà han començat amb mig any de retard. Dijous passat, tècnics de la direcció general de carreteres es varen desplaçar a Artà per estudiar el terreny i començar les obres.

El projecte consisteix a pavimentar els laterals, construir les voravies, dur a terme un estacionament per al bus i la xarxa de canalització de les aigües pluvials. Les obres tenen un termini d'execució de dos mesos i mig i tenen un pressupost de 14 milions de pessetes, sufragats íntegrament per la Conselleria de Foment.

El batle d'Artà, Montserrat Santandreu (IA), ha manifestat el seu malestar sobre el retard de les obres ja que considera que «és molt necessari fer la reforma perquè és una avinguda molt transitada i necessita una millora urgent».

Així mateix, el batle Santandreu creu que és molt important que es construeixi l'estacionament del bus, «perquè així com està actualment obstrueix la circulació, ja que els bus no té una zona per poder aparcar».

També està previst que se senyalitzi una zona per a l'estacionament de turismes.
Des de la Conselleria de Foment han informat que «és cert que les obres de l'avinguda Costa i Llobera d'Artà s'han retardat bastant, però no s'han pogut dur a terme abans perquè hi havia altres projectes per realitzar i s'ha fet un estudi de prioritats, i s'han avançat així les obres més necessàries».

Les obres de l'avinguda Costa i Llobera d'Artà seran executades per l'empresa Melchor Mascaró SA de Manacor.
D'altra banda, han començat també les obres del Teatre Municipal d'Artà, que s'ubicarà en el solar situat darrere el casal de Na Batlessa. De moment han realitzat el barrat de la finca i molt prest s'iniciarà el moviment de terres. El pressupost és de 470 milions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.