algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

Una dona mor a Ciutadella en un accident amb una motocicleta

Natividad Camacho Verdugo, de 32 anys, morí en la nit del diumenge a Ciutadella pels traumatismes que patí en un accident de trànsit que es registrà en la carretera de Ciutadella al Cap d'Artruix.

El fet es produí poc abans de les set de l'horabaixa en el punt conegut com «el revolt de Santandria», a poca distància de la platja amb el mateix nom.

Per causes que encara es desconeixen, la motocicleta amb la qual circulava aquesta dona i que era menada pel seu marit, Joan Ferrer, va llenegar i col·lidí amb un autobús que cobreix la línia regular per al transport de passatgers entre Ciutadella i les urbanitzacions de sa Caleta, Santandria i Cala Blanca.

Al lloc de l'accident hi acudiren efectius de la Policia Local, Bombers i la Guàrdia Civil de Trànsit.
Joan Ferrer i Natividad Camacho varen ser evacuats en ambulàncies fins a la clínica Menorca de Ciutadella però la dona morí poc després de ser ingressada a les urgències. El seu marit, que té dues filles de curta edat, roman encara ingressat en aquest centre sanitari i el seu pronòstic és reservat.

D'altra banda, les carreteres illenques registraren ahir altres accidents de trànsit amb menors conseqüències que l'accident tingut lloc a Menorca. Devers les 7.55 hores es produí un accident a l'autopista d'Inca, a l'altura d'una gran superfície comercial, i Catalina Maria F.F., de 25 anys, necessità ser traslladada a la Policlínica Miramar per una unitat de les Ambulàncies Illes Balears.

A les 11.25 ocorregué una col·lisió en la carretera vella de Sineu, prop de l'encreuament d'Algaida, i tres persones estrangeres patiren lesions de diversa gravetat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.