algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

PSOE i PSM acorden fer una treva en les seves picabaralles

Els partits es reuniran aviat per signar la pau

Després de les contínues crítiques i desqualificacions que tant PSOE i PSM s'han repartit en les darreres setmanes, els seus portaveus Joan Arbona i Ramon Socias han anunciat la seva intenció de posar fi a les mateixes.

Els motius esgrimits per les dues parts a l'hora de prendre la decisió ha estat la seva intenció de voler fer feina en benefici del poble.
Així, el batle Joan Arbona, va declarar que la seva obligació com a batle és posar ordre entre els membres del pacte i no paralitzar la gestió municipal i això és el que pensa fer.

Per la seva banda, Ramon Socias, portaveu del PSOE, va declarar que el seu partit ha fet la passa defintiva i ha sol·licitat als companys de pacte una reunió per aclarir tots els malentesos de les darreres setmanes, per tal de no dificultar la gestió municipal, que és l'únic que s'aconsegueix amb desqualificacions.

La intenció de la reunió seria proposar al PSM una treva fins a les eleccions municipals del proper mes de juny.
Per la seva part, els membres de l'oposició no han desaprofitat l'ocasió per criticar les darreres baralles entre PSOE i PSM considerant-lo com un joc de nins petits i creuen que el temps que dediquen al conficte és un temps perdut que s'hauria de dedicar a fer feina pel poble com fan ells amb una oposició constructiva fent feina en benefici dels sollerics. Segons el PP l'únic que PSOE i PSM han aconseguit és donar una mala imatge davant el poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.