nubes dispersas
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°

La Sala haurà de respondre davant el jutge per l'aval del Centre de Violeria

El Consistori va avalar el projecte d'Andreu Fiol davant una entitat bancària

L'Ajuntament de Felanitx haurà d'anar als jutjats davant el contenciós administratiu que li ha interposat el Banc de Santander per cobrar l'aval de 10 milions que va fer la Sala a Andreu Fiol quan volia muntar el Centre de Violeria a la localitat, el novembre de 1995 i que utilitzà per concertar un préstec.

Segons l'advocat que du el cas, José Maria Lafuente, «quan s'ha anat a executar la fermança, l'Ajuntament ha demanat la informació que demostri que Andreu Fiol és insolvent, quan en un dels apartats de l'aval diu que és el Consistori que s'ha de cuidar de recuperar els doblers i no el banc».

El batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE), explicà que «nosaltres no hem dit mai que no volguem pagar i és estrany que aquest banc hagi posat un contenciós administratiu quan ens hem de reunir avui amb ells per arreglar la situació». Miquel Riera recordà que garantir els 10 milions del Centre de Violeria es va aprovar per unanimitat de tots els grups del Consistori, a excepció dels regidors Paco Garcia (PSOE) i Sebastià Cerdà (Cals). Fiol demanà el suport de l'Ajuntament per muntar aquest centre que consistia en la fabricació d'instruments musicals, museu i biblioteca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.