algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

L'oposició aturarà el ple d'avui si no es protegeixen les Anei

Els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Manacor, PSM, PSOE, AIPC i CM, es reuniran avui capvespre per estudiar la possiblitat de boicotejar la celebració del ple ordinari convocat per a dilluns, dia 5 d'octubre.

L'oposició acusa l'equip de govern i concretament el delegat d'Urbanisme, Bartomeu Blanquer (PP), de no voler elevar a l'aprovació de l'Ajuntament en ple la proposta del grup nacionalista sobre la suspenció cautelar de llicències a les zones Anei i Arip a efectes d'iniciar un estudi per a un possible canvi de planejament.

Miquel Cladera (PSM) i Eduardo Puche (CM) varen mostrar ahir la seva indignació i la dels seus companys de l'oposició (PSOE i AIPC) per l'actitud del delegat d'Urbanisme. «Blanquer ha utilitzat arguments tècnics per no voler aprovar la proposta i elevar el dictamen al ple de dilluns, quan a la junta de portaveus celebrada el 28 de setembre, presidida per la batlessa, Catalina Sureda, va quedar clar que seria un dels punts de l'ordre del dia», explica Miquel Cladera.

Una vegada conclosa la comissió d'Urbanisme, els representants dels grups de l'oposició decidiren que avui es reunirien per estudiar quines accions duran a terme.

Eduardo Puche és el que es va mostrar més clar i rotund sobre aquesta qüestió: «Anam a boicotejar el ple», va afirmar l'edil de CM, i va afegir que «els arguments tècnics utilitzats per Blanquer no em pareixen lògics. És cert que els tècnics han explicat que per dur a terme la suspensió cautelar de llicències s'haurà de deixar clar el termini pel qual se suspenen i com es modifica el planejament».

«Crec que el que no ha entès Blanquer és que nosaltres discutíem una decisió política i no tècnica», afegí Puche.
La batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), va qualificar la postura de l'oposició d'electoralista. És clar que Sureda haurà de decidir avui quins temes s'han d'incloure a l'ordre del dia i arriscar-se, si no inclou la suspensió de llicències a zones Anei i Arip, que l'oposició no es presenti o demani que es deixin damunt la taula tots els punts de l'ordre del dia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.