algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Evolució favorable dels ferits ingressats a Palma

Els ferits que són ingressats en hospitals de Palma després que el passat 27 de setembre patissin els efectes de l'explosió en el Grand Café Cappuccino del passeig marítim de Palma evolucionen de manera favorable, segons han confirmat fonts del servei d'emergència del 112 de Palma.

Així mateix, continua en estat crític però estable Francisco Córdoba Maldonado, el jove cambrer que va haver de ser evacuat a l'hospital La Fe de València amb més del 90 per cent del cos cremat.

Com hem informat, hi ha tres víctimes ingressades a l'hospital de Son Dureta, dos a la Clínica Femenias, tres a la Policlínica Miramar, un a la Clínca Rotger i un altre a la Mútua Balear.

Comunicat d'agraïment  

Mentre els diferents centres continuen dedicant els seus esforços a l'atenció dels afectats, el director territorial de l'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, ahir va emetre un comunicat d'agraïment a totes les parts que han actuat per mitigar els greus efectes d'aquest tràgic episodi.

El portaveu de l'entitat sanitària estatal alabà en la seva nota la coordinació entre les distintes institucions, fet que derivà en una «ràpida resposta dels serveis de Protecció Civil i d'emergències mèdiques». En l'àmbit assistencial, destacà l'alt grau de col·laboració entre els organismes sanitaris, que va permetre una eficaç evacuació del ferits als diversos centres hospitalaris.

De Santos no només donà les gràcies a personal insitucional, sinó que dedicà uns paràgrafs a la ciutadania que donà la veu d'alarma i oferí el seu suport. Davant la magnitud del sinistre, ressenya que foren molts els ciutadans que, en una acte solidari i de forma anònima, col·laboraren activament a l'atenció als diversos ferits i possibilitar, així, l'atenció personalitzada a cada un d'ells.

El director territorial no va oblidar tampoc anomenar les ambulàncies del 061 que aquell matí varen regular i varen coordinar en tot moment la situació. El comunicat també destaca l'actuació dels professionals del 112 que varen realitzar una «esplèndida tasca d'organització» de l'emèrgència. Igualment, va agrair la seva tasca als professionals mèdics, d'infermeria i a la resta de personal dels serveis d'ambulàncies que varen assistir, en el lloc dels esdeveniments, els ferits.

En definitiva, felicità tot el personal d'emergència, hospitalari i espontani, la qual cosa espera que serveixi «d'ajut per a la ràpida recuperació dels ferits en el cafè Cappuccino, i sobretot de Francisco, ingressat a l'hospital de La Fe de València».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.