algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

L'homologació salarial centrarà la represa de la Mesa d'Educació

Després de la lògica interrupció estiuenca, demà dijous es continuaran les negociacions entre els sindicats i el Govern balear en el marc de la Mesa d'Educació. Una reunió que se centrarà, en principi, en el tema de l'equiparació salarial del professorat amb la resta del funcionariat de la Comunitat Autònoma.

Aquest tema va quedar pendent d'acord en les darreres reunions del curs passat, quan el Govern balear va presentar una darrera proposta que suposava un increment del sou progressiu. Ara, són els sindicats els que han de contestar i presentar una contraproposta, que serà estudiada pel Govern. El representant d'Educació en aquestes negociacions és el director general de Personal Docent, Javier Cubero.

Abans de conèixer la proposta sindical es pot avançar que els agents socials no estan d'acord amb l'increment ofert per la Conselleria, ja que el consideren baix, molt progressiu i condicionat per moltes d'aspectes, que fan de l'homologació un augment salarial considerable només per a alguns docents.

El fòrum

La Mesa d'Educació és constituïda per dues parts. Una és la del Govern, que està representada pel director general de Personal, Javier Cubero. L'altre, és la part sindical, que està formada per l'STEI, FETE-UGT, CCOO i USO.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.