muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Breus

• Manacor

Noves tècniques El servei de Ginecologia de l'Hospital de Manacor realitzarà demà per primera vegada a Balears una nova tècnica terapèutica per al tractament de les hemorràgies uterines anormals. El procediment es diu tècnicament endotermoblació endometrial que consisteix bàsicament en la introducció d'un catèter a través del coll de l'úter i amb el qual s'indueix tèrmicament una destrucció de l'endometri, per així eliminar la causa de les alteracions hemorràgiques que estigui patint la pacient. La informació anirà a càrrec del doctor Andrés Calvo, cap de servei de ginecologia. DdB.

Inauguració El president del Govern balear, Jaume Matas, assistirà avui a les 18 hores a la inauguració del Centre Multifuncional de Cales de Mallorca, projecte inclòs dins les actuacions del pla Mirall. Aquest centre s'ha construït amb un pressupost total de 121 milions de pessetes, dels quals 72 van a càrrec de la Comunitat Autònoma, està format per dos edificis connectats entre ells. A l'acte inaugural hi assistiran també el conseller de Turisme, José Maria González Ortea, el director general d'Ordenació del Turisme, Josep Aloy i la batlessa de Manacor, Catalina Sureda. DdB.

• Felanitx

Bicentenari El bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, presidirà avui a partir de les 20.30 hores a l'església parroquial, la missa concelebrada amb la qual les Germanes de la Caritat clausuraran els actes commemoratius del bicentenari de la constitució de la seva congregació. Sota el lema 200 anys de vida i servei, les Germanes de la Caritat han organitzat diferents actes religiosos i culturals que al llarg dels 12 mesos han conmemorat els dos segles de la congregació. DdB.

• Llucmajor

750è aniversari El bisbe de Mallorca oficiarà avui a les 19 hores la missa de l'església de Sant Miquel per celebrar el 750è aniversari de la fundació de la parròquia. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.