muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

Breus

• Solidaritat

Fons d'emergència El Fons Mallorquí de Solidaritat va expressar ahir la seva satisfacció per la resposta dels ajuntaments de Mallorca, el Consell Insular i tots els ciutadans de l'Illa a la crida del Tercer Món. Segons els estatuts del Fons Mallorquí, es destina un 10 per cent del total del pressupost al fons d'emergència anual. Els doblers es dirigiran a la compra de farmacioles per emergències al Perú, la manutenció d'un centre de formació especial per a infants a Sarajevo, la consolidació del procés de pau a Chiapas i ajuts d'emergència al Sudan. DdB.

• Laboral

Seguretat Privada La Confederació Sindical de CCOO va fer públic ahir un comunicat on expressava la seva indignació en relació a allò que el sindicat considera «desmesurada actuació policíaca» que es va produir diumenge a les portes del Lluís Sitjar, quan un grup de vigilants jurats protagonitzaren una de les habituals concentracions per tal de reivindicar un conveni del sector. La Policia Nacional arribà a l'estadi per escortar les furgonetes de l'empresa Trablisa, que va ser l'encarregada de la seguretat al partit entre el Mallorca i l'Oviedo. DdB.

Ibèria La direcció de la companyia Ibèria i la Secció Sindical del Sepla continuen sense arribar a cap acord en les negociacions del quart conveni col·lectiu. Els punts de divergència se centren en les demandes del sindicat de pilots, que es basen en el reclam de l'IPC del 97 i el 98 i la supressió de mesures extraordinàries de productivitat. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.