algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Cort demana a l'Agència Tributària la gestió censal de l'IAE

L'Ajuntament de Palma ha sol·licitat la gestió censal de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) a l'Agència Tributària de l'Estat, per així tenir les dades actualitzades. S'ha de dir que des del 1992 Cort ve gestionant la liquidació, notificació i el cobrament d'aquest impost, però ho fa a partir de les dades censals que li remet l'Agencia Tributaria. Això representa una demora d'uns tres mesos que l'Ajuntament vol eradicar, per aconseguir que el cobrament es faci a partir de dades actualitzades.

La millora de la informació permetrà agilitar les funcions d'inspectora. «Amb la delegació es coneixerà de forma inmediata la situació dels contribuents. I és que en la situació actual només es coneixen les altes de forma trimestral i les altres modificacions, com ara són baixes i variacions, només tenen reflex formal en la matrícula de l'exercici següent al que es produeix», sentencien des de Cort.

L'oposició ja ha demanat un estudi tècnic per saber els costs que generarà la inclusió d'aquest servei al departament de l'IMI.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.