algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

Joan Bauzà: «Hem d'elogiar la tasca de les forces de seguretat»

Els màxims responsables municipals de l'àrea de Protecció Ciutadana, Joan Bauzà i el batle Joan Fageda, aprofitaren la presència dels mitjans de comunicació per felicitar les forces de seguretat municipals i la seva rapidesa en acudir al lloc dels fets. Bauzà assegurà que «les tasques de coordinació han funcionat força bé i ens hem posat a fer feina de seguida en el més important, l'atenció a les víctimes d'aquesta situació. El 112 ha realitzat una gran tasca de coordinació».

El batle de Palma, Joan Fageda, assegurà als mitjans de comunicació que «és molt important la feina que han estat fent fins ara els agents de policia i bombers que hem desplaçat fins el lloc dels fets. Controlar el trànsit en una situació d'aquestes és molt complicat. Ha estat una tràgica notícia per avui diumenge (per ahir), però ha estat menys greu perquè he vist que les forces de seguretat de la ciutat estan completament preparades per a situacions d'aquest tipus».

El màxim responsable municipal explicà que «la notícia m'ha sorprès a casa, on descansava tranquil·lament i de seguida he vingut cap aquí per tal d'ajudar en el que pugui. Malgrat tot, podem dir que hem tingut sort, ja que si això arriba a passar dues hores després o el dissabte vespre la tragèdia hauria estat molt més gran».

Pel que fa a les causes dels fets Joan Fageda i Joan Bauzà digueren que «hem d'esperar a veure el que passa i el que ens diuen els bombers. Fins que els nostres funcionaris no netegin no podrem dir que és el que ha passat. Sabem que per la zona passen canonades de gas».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.