algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Breus

• Illes

Meteorologia L'Institut Nacional de Meteorologia ha anunciat per avui canvis climàtics adversos damunt l'arxipèlag balear. Protecció Civil continua alerta davant l'informe meteorològic i ha augmentat els seus serveis d'emergència. Les previsions, com ahir, diuen que es produiran ruixats tempestuosos que localment superaran els trenta litres per metre quadrat en una hora. Igualment, s'esperen vents forts en les zones costaneres i ràfegues que poden arribar als 75 quilòmetres per hora. DdB.

• Palma

Robatori de graons El passat dia 18 de setembre Ramon S.M. declarà l'autoria del robatori de graons, valorats en 130.000 pessetes, d'una obra en la ciutat. La denúncia de sostracció dels graons tingué lloc onze dies abans per algú que assegura que va veure la furgoneta de color platejat on es va carregar el material el dia del robatori. La Policia Nacional investigà totes les furgonetes del mateix model i color. El propietari de la furgoneta sospitosa no vivia en la casa indicada, però ell mateix s'entregà quan s'assabentà que el cercaven. Ramon, de 47 anys i sense antecedents, confessà que havia robat els graons per a la construcció d'unes escales a la seva casa. El detingut explicà que tenia problemes familiars i que havia begut quan va cometre el delicte. DdB.

• Pollença

Atropellament Una dona de 50 anys fou atropellada ahir a les 15.30 hores de l'horabaixa a la carretera d'Alcúdia, per un turisme a dos quilòmetres del Port de Pollença. La senyora va ser traslladada per la UVI immediatament cap a Son Dureta i el seu estat és greu, ja que presenta un fort traumatisme cranial, un traumatisme toràcic entre d'altres politraumatismes i una fractura en el fèmur. Els metges esperen l'evolució del seu estat durant els propers dies. DdB.

• Palma

Robatori diners Funcionaris de la Policia Nacional de Palma varen detenir el passat 22 de setembre un jove de 24 anys per robar en l'interior d'una casa objectes valorats en 300.000 pessetes. El propietari de la casa que denuncià l'acte sospitava del seu cunyat, Jaime F.R., que, el mateix dia del robatori, fou detingut per la Policia Local hores abans per intentar robar dins un vehicle. Aquell mateix horabaixa fou posat en llibertat. El detingut, segons el propietari de la casa, és addicte a les drogues i, en més d'una ocasió, havia robat la seva pròpia mare, que treballa com a dona de fer feines en el domicili en qüestió. DdB.

Possessió d'estupefaents Un policia de paisà, que feia la ronda pel barri xinès en la investigació i control de drogues, va detenir, devers les cinc de l'horabaixa, un jove indocumentat de 30 anys a la plaça Major per amagar en l'interior d'un dels seus calcetins 200 dosis d'LSD. El detingut, José Antonio D.S., de 30 anys, va ser escorcollat en arribar a prefectura. Després de ser arrestat, tot d'una va tornar de la plaça de l'Oli, zona on habitualment es ven droga, amb una actitud sospitosa de nerviosisme. José Antonio té 30 antecedents penals anteriors per robatori amb força a Madrid sota un nom canviat. DdB.

Invasió de domicili Agents de la Policia foren requerits per una senyora mentre patrullaven per la zona de Pau Pi Ferrer, que acusà un individu d'obtenir una còpia de les claus del seu domicili i d'entrar a casa seva enduent-se doblers. L'acustat detingut, Belcarcer M., de 34 anys, a qui se li van confiscar les claus, negà tota la declaració de la dona i assegura que es tracta de la seva exal·lota. L'acusat confessà que existeixen problemes sentimentals entre ells i que la dona l'ha denunciat per venjar-se'n. Malgrat la declaració, consten antecedents per part de l'acusat, ja que té al darrera l'expedient de 28 detencions. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.