nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Societat

Consell Fundació Kovacs El Consell Científic de la Fundació Kovacs s'ha reunit aquests dies a Palma per analitzar les activitats desenvolupades pel departament científic d'aquesta institució durant el període 97-98, així com per planificar la temporada pròxima. El Consell ha avaluat el funcionament de les unitats d'esquena, posades en marxa i coordinades per aquesta fundació mallorquina en col·laboració amb les clíniques de les principals províncies espanyoles. DdB.

• Transport

Incentius Transmediterrània La companyia Transmediterrània ha subscrit un acord amb les organitzacions d'agències de viatges a través del qual s'augmenten les condicions comercials que ja existien mitjançant un programa d'incentius sobre increments de la producció. Transmediterrània ofereix a les organitzacions del sector un sistema retributiu que afegeix una sèrie d'incentius per a increment de vendes i altres conceptes que remunerin el seu esforç. DdB.

• Calvià

Pla d'habitatges Dimarts passat es va obrir el termini de la segona convocatòria del programa d'ajuts per a la compra d'habitatges Viure a Calvià. El seu objectiu és facilitar el camí a les persones amb ingressos mitjans i baixos que es vulguin establir al terme. Per accedir a les subvencions és necessari ser residents o empresaris i treballadors, tenir llicència municipal relativa a l'habitatge, contracte de compra-venda o document de promesa de venda o opció de compra i la voluntat de mantenir l'habitatge com a residència familiar o habitual durant un mínim de cinc anys. DdB.

• Medi Ambient

Extracció arena Eivissa La Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient tramita l'aprovació d'un nou projecte d'extracció massiva d'arena dels fons marins de les Balears. En concret consistiria en l'extracció d'entre 2'7 i 5 milions de metres cúbics d'arena del litoral situat devora el municipi de Sant Joan. La iniciativa se suma a dos macroprojectes més que planegen sobre el litoral de les Illes Balears. L'organització ecologista GOB en demanarà els pròxims dies al consellers Miquel Ramis i Josep Juan Cardona la immediata paralització. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.