muy nuboso
  • Màx: 17.11°
  • Mín: 11.1°
16°

Dijous s'acaba la treva de les obres en zona turística

Els obrers, les màquines i la pols tornaran de nou al passeig marítim

La treva que durant l'estiu ha mantingut aturades les obres a la zona turística d'Alcúdia és a punt d'acabar, tot i que els hotels de la zona registren un altíssim nivell d'ocupació abans mai no coneguts per aquesta època de l'any.

A partir del pròxim dijous dia 1, en el front marítim del Port d'Alcúdia, on hi ha d'haver el nou passeig, es començaran a veure obrers i màquines per continuar les obres que foren interrompudes per juny, obeint la normativa que obliga a aturar-les durant la temporada alta turística, de juny a setembre.

Durant els primers quinze dies, els treballs se centraran a la zona més propera a la mar, la qual cosa permetrà que els comerciants, bars i restaurants de la primera línia d'edificis no se sentin tan perjudicats. Però a partir de dia 15, tot el carrer, des de l'edifici Xara fins sl moll dels pescadors, serà declarat zona d'obres, per la qual cosa homes i màquines treballaran amb tota intensitat per tal que per maig de l'any que ve, el passeig marítim sigui una realitat.

Aquest projecte està inclòs en el pla Mirall i compta amb un pressupost de més de 400 milions de pessetes.
Altres obres que també s'inclouen en el pla Mirall, fins un total de 2.064 milions de pessetes, i que compten amb una subvenció del 50 per cent, són la de la zona de l'Estany Menor, amb un pressupost de 1.045 milions de pessetes, la dotació de serveis a la zona entre la Ciutat Blanca i Platja dels Francesos, 453 milions.

L'empedrament dels carrers del centre històric d'Alcúdia ja està enllestit com també part dels jardins de la zona exterior de les muralles.
També, el pròxim dijous es tornaran a emprendre les obres de construcció del polèmic hotel en el club nàutic d'Alcudiamar, projecte que ha tornat a estar d'actualitat aquests dies perquè el PSOE proposava que fos inclòs, com també el futur camp de golf projectat per a la zona d'Alcanada, que inclou la construcció d'un hotel, en els llistat de terrenys a desclassificar que actualment estan discutint els partits polítics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.