algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

La Guàrdia Civil cerca a Barcelona el responsable d'un desfalc a Alcúdia

El comptable ha aconseguit emportar-se devers setanta milions de pessetes

La Guàrdia Civil cerca a Barcelona el comptable de la cadena hotelera del Port d'Alcúdia, que ha estat denunciat per cometre un presumpte desfalc econòmic xifrat en setanta milions de pessetes.

La investigació d'aquest cas, que es va iniciar a principi d'aquesta setmana, l'està realitzant l'equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença, que se centra a localitzar el presumpte estafador, que és pràcticament segur que ha fugit de l'Illa i s'ha endut els doblers.

La Guàrdia Civil ja ha contactat amb una dona a la Península, ja que se sospitava que aquesta persona tenia relació amb el comptable. Malgrat tot, a través d'aquesta gestió s'ha comprovat que la dona no ha contactat encara amb el desaparegut.

El denunciat, que està plenament identificat per la Guàrdia Civil, tenia accés als doblers que es recaptava en aquesta empresa hotelera, ja que era un dels màxims responsables del maneig de la comptabilitat.

Segons sembla, des de fa algunes setmanes els seus companys i superiors havien notat que el comptable tenia un comportament estrany, i se sospità de la seva actuació en realitzar-se un estudi econòmic de l'empresa i detectar-se un desquadrament econòmic d'uns setanta milions de pessetes. Aquest descobriment coincidí a més a més amb la desaparició del sospitós, que va deixar d'anar al treball. Els empresaris posaren en coneixement de la Guàrdia Civil les irregularitats descobertes, i es facilità documentació del desquadrament.

Els agents començaren la recerca del denunciat, que residia en un habitatge de Palma. Aquest domicili va ser objecte d'un registre, però no es va trobar res que pogués ajudar a la investigació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.