nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La Sala suspèn durant un any les llicències urbanístiques

Zones de Cala Sant Vicenç, Formentor i el Moll, afectades

L'Ajuntament de Pollença suspendrà de forma cautelar les llicències d'edificació i parcel·lació a distintes zones turístiques de Formentor, Cala Sant Vicenç i Port de Pollença.

Aquesta mesura fou decidida en el darrer ple municipal i aprovada per unanimitat de tots els grups polítics, amb la intenció d'evitar una allau de sol·licituds de llicències mentre es tramita l'adaptació del Pla General d'Ordenació Urbana de Pollença (PGOU) al Pla d'Ordenació de l'Oferta Turística del Govern balear (POOT).

Es calcula que en el termini d'un any ja s'haurà pogut aprovar l'esmentada adaptació urbanística local a la normativa general.
Aquesta suspensió, a diverses zones de Cala Sant Vicenç, Formentor i el Moll, afecta projectes que superin una planta d'alçada màxima, els projectes per a usos d'allotjaments turístics, els projectes que no superin els índex d'intensitat mínima, 175 metres quadrats per habitatge. A la zona aïllada baixa del Pinaret quedaran suspesos els projectes que no superin l'índex d'intensitat mínima de 200 metres quadrats per habitatge.

Pel que fa a la zona natural d'especial interès de l'Albufereta, se suspendran tots els projectes d'edificació per a qualsevol ús i els projectes de parcel·lació.

Tot i que tots els grups votaren a favor de la proposta de l'equip de govern, els regidors del PP es queixaren que només havien tingut tres dies per revisar la documentació, tot i que ara disposaran del termini d'exposició pública de 30 dies per estudiar-la.

Antoni Marquet (PSM), demanà que la suspensió fos extensiva a la zona de l'Ullal i Ca na Volantina, però retirà la proposta pel compromís de parlar-ne a les pròximes reunions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.