algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Detenen tres homes per tràfic de drogues a la plaça de la Drassana

Un dels sospitosos va haver de ser reduït a la força

Funcionaris del Cos Nacional de Policia detingueren tres ciutadans de Ghana per un presumpte delicte de tràfic de drogues. En el decurs de les seves investigacions rutinàries els agents s'adonaren que tres persones de raça negra venien droga a la plaça de les Drassana.

La nit del 23 de setembre els agents decidiren intervenir i una parella de policies va localitzar els tres homes que venien del passeig Marítim de cap a la zona de la Drassana.

En aquest moment els agents varen intentar interceptar-los i identificar-los, però cada un d'ells va emprendre la fugida en una direcció diferent.

Els funcionaris emprengueren la persecució de dos dels sospitosos. Un d'ells, anomenat Adnan A. de 19 anys, tirà un objecte al terra al passeig Sagrera, pocs metres abans de ser agafat pel policia. Mentre l'agent intentava detenir-lo aquest el va agredir i va haver de ser reduït mitjançant l'ús de la força. L'objecte que va tirar al terra va resultar ser dos ous dels denominats culers envoltats d'un paper adhesiu molt fort. Després de sotmetre'ls a les proves els dos paquets van donar positiu al reactiu de la cocaïna, amb un pes aproximat de 40 grams.

El segon agent va interceptar Abdul M. de 23 anys, que no portava cap substància tòxica. El sendemà i amb el pertinent manament judicial d'entrada i registre, els agents varen procedir a l'escorcoll de la casa dels presumptes traficants i a la detenció del tercer, Umar Alassan B. de 21 anys.

Al pis els agents trobaren 12 grams d'haixix i més de setanta mil pessetes en efectiu. Encara que, de moment, no s'ha pogut comprovar, els agents no descarten que el tercer individu detingut sigui el mateix que va fugir la nit anterior. Els tres asseguraren que són jugadors de futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.