algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Detenen dos traficants de drogues en una discoteca de la zona de Magaluf

La Policia els va intervenir 71 pastilles d'èxtasi i 100 dosis d'LSD

Funcionaris del Cos Nacional de Policia pertanyents al grup antidrogues de la Udico varen detenir dia 20 de matinada Martín Antonio M.C., de 26 anys, i Ricardo M.B., de 20, per un delicte de tràfic de drogues a l'interior d'una discoteca de Magaluf.

Els agents feien un servei de vigilància ordinari a la zona i entraren a l'interior de l'establiment.Tot d'una observaren en el racó més fosc del local un grup de sis homes i s'adonaren que un d'ells, Martín Antonio M.C. intercanviava objectes amb un altre, Ricardo M.B. Els agents intensificaren la vigilància i descobriren que el segon dels homes era el que es dedicava al petit tràfic, distribuint les drogues entre els diversos consumidors que hi havia al local.

Devers les 02.30 el primer dels homes va sortir fora del local i es va dirigir a un bar proper. El segon dels homes li copià els gests pocs minuts després i ambdós entraren dins del local de nou. En aquest moment els agents decidiren actuar de manera conjunta i detenir, simultàniament els dos homes.

Martín Antonio M.C va intentar treure de la butxaca dels pantalons alguna cosa, però els agents actuants el varen aturar. Com que el jove es va resistir enèrgicament a la seva detenció, colpejant un dels agents i fent-li malbé les ulleres, va haver de ser reduït a la força.

Els agents li varen interceptar, d'una de les butxaques dels calçons, un total de setanta-un comprimits llisos per una banda i amb una marca representant un cangur a l'altre que, suposadament, són èxtasi, restes de la mateixa substància i una bossa de plàstic. També se li va interceptar un tros d'haixix. A la butxaca del darrera els agents varen trobar-li diners en diversos bitllets i moneda fraccionària en quantitat superior a les 113.000 pessetes.

Al segon detingut no se li va interceptar cap mena de substància tòxica.
Martín Antonio M.C. va autoritzar els agents per efectuar un registre del seu domicili. En el decurs de l'actuació els funcionaris varen trobar un bocí d'haixix i un paper de plata dins del qual varen trobar cent dosis d'LSD que també varen ser interceptades, així com un paper amb operacions aritmètiques anotades d'anteriors vendes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.