algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Els regidors del PSM presenten una moció de reprovació contra el batle

Demanen que renunciï a favor del poble a una herència d'un milió de pessetes

Els regidors del grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Consell han presentat una moció de reprovació contra el batle Joan Bibiloni (PP) per la seva actitud en el cas de l'herència donada per Francesca Homar i Pasqual, de la qual el batle s'ha vist directament beneficiat amb una llibreta d'estalvis al seu nom amb un milió de pessetes que la dona va deixar abans de morir.

En la seva moció, els regidors nacionalistes fan tres propostes perquè siguin aprovades pel ple: «L'Ajuntament de Consell reprova el senyor batle per haver amagat la veritat sobre el cas de la llibreta milionària», «L'Ajuntament de Consell reprova el senyor batle per no haver renunciat, a favor del poble tot d'una aquesta llibreta i li demana que ho faci immediatament» i «L'Ajuntament de Consell, atès que el senyor batle ha demostrat amb aquest assumpte no ser una persona prou digna per ocupar aquest càrrec, li sol·licita que presenti la dimissió immediata tant de batle com de regidor».

El regidor Arnau Ramis (PSM) espera que el batle inclogui aquesta moció, que ahir presentaren en el registre, a l'ordre del dia del pròxim ple que està previst tenir dia 29. «Bibiloni té la potestat de fixar i podria no incloure la nostra proposta. Si no ho fa, abans dels precs i preguntes demanarem la convocatòria d'un ple d'urgència. I si tampoc no s'aprova la urgència, almanco hauran llegit la moció.

Com ja ha publicat DbB, el batle no pensa renunciar a la donació feta per Francisca Homar, entre d'altres raons perquè li va fer a títol personal i no com a batle, pels serveis que particularment li havia fet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.