algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Un ca de raça pit bull ataca dos nins de deu anys en una escola de Can Picafort

Un dels menuts ha hagut de ser ingressat a l'hospital de Muro amb ferides en un braç

Un ca atacà ahir dos nins en una escola pública de Can Picafort. Sembla que l'animal, que anava acompanyat d'una cussa, havia fugit el dia abans.

Els nins d'una aula, de 10 i 11 anys, feien l'escalfament previ a la classe de gimnàstica quan els dos animals entraren al recinte.
Un d'aquests, un pit bull blanc que segons fonts policíaques pesa devers quaranta quilos, es va llançar sobre un nin i li va mossegar un dels braços.

En adonar-se dels fets i del perill que corria el nin, un dels professors del centre va fer tot el possible per alliberar-lo de la mandíbula del ca, cosa que aconseguí poc després.

Quan es va despendre de la seva víctima, el ca va atacar un altre nin i el va mossegar, fortament, a una anca, on li clavà els dos claus.
El segon dels animals, una cussa de la raça austin, no va mossegar ningú.
Poc després dels fets arribaren fins a l'escola dos agents de la Policia Local de Santa Margalida que patrullaven per la zona i que aconseguiren agafar els dos animals.

Mentre s'esperava per dur els dos cans a la canera, els nins ferits varen ser traslladats fins a l'hospital general de Muro, on varen ser atesos de les lesions.

El primer dels nins presentava una ferida de mida considerable amb lesions musculars que n'aconsellaren l'ingrés a l'esmentat centre hospitalari durant vint-i-quatre hores. El segon dels nins va ser atès de la mossegada a la natja i va ser donat d'alta ràpidament.

El propietari dels animals va aparèixer a l'escola tot d'una que va conèixer els fets i explicà que els dos animals s'havien escapat la nit passada de la casa i que havien estat tot el vespre i el dematí següent cercant-los. El propietari va dir que la cussa es trobava en l'època de zel. Els dos animals varen ser retornats al seu propietari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.