algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

La companyia LTU duplicarà l'oferta entre Alemanya i Mallorca aquest hivern

Els directius de l'empresa aèria veuen l'Illa «com el futur Miami d'Europa»

La companyia aèria alemanya LTU incrementarà aquest hivern la seva oferta de places entre Mallorca i Alemanya un 104 per cent. La justificació dels seus directius és clara: veuen Mallorca com el futur Miami d'Europa, com la capital del «Sunbelt», la franja solejada del continent. Un procés que es veurà afavorit per l'euro i que es reflectirà en un creixent pes de les segones residències a l'Illa.

El president i el director general de LTU, Heinz Westen i Hans-Dieter Färber, anunciaren ahir la nova programació per a aquest hivern, que oferirà desset vols setmanals entre Palma i Düsseldorf, connexions diàries amb Frankfurt, Stuttgart i Munic i entre tres i quatre freqüències a la setmana amb Berlín, Hamburg i Münster. Globalment, el nombre de places ofertades serà de 240.000.

Així mateix, per a l'estiu que ve també s'incrementarà entre un 4 i un 81 per cent el nombre de seients disponibles entre Palma i les diferents ciutats alemanyes.

Pel que fa al pes del «seat only», només plaça d'avió sense paquet turístic, és creixent i actualment suposa un 30 per cent de l'oferta d'estiu i un 55 per cent a l'hivern. En el cas d'Eivissa representa el cent per cent. Es tracta de dades que confirmen el creixent nombre de passatgers amb residència a l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.