cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'Ajuntament cita els propietaris del solar que acollirà l'escola

La Sala ja ha començat els tràmits per a l'expropiació forçosa

L'Ajuntament de Santa Margalida ha començat per via d'urgència els tràmits d'expropiació forçosa del solar situat entre el carrer Progrés i la carretera, per construir-hi la nova escola d'Educació Infantil.

Per poder aixecar l'acta prèvia a l'ocupació, han estat citats els distints propietaris i entitats que tenen a veure amb aquest assumpte, és a dir: Gabriel Ginart Matas, Gabriel Ginart Gayà, Antònia Ginart Gayà, Antònia Ginart Juan, el Banco de Comercio, Banco Exterior de España, ISBA, la Tresoreria General de la Seguritat Social, Caja Postal i Rafel Garcia Godoy.

La construcció de les aules en aquest solar, situat devora l'actual col·legi públic, està considerada com una necessitat urgent, sobretot després que l'antiga escola graduada hagi estat destinada a altres usos.

En algun moment la construcció de les aules ha estat en perill, ja que algun dels propietaris reclamava la classificació dels terrenys com a sòl urbà, però l'Ajuntament ha pogut mantenir ferm el seu compromís, per la qual cosa es podrà executar l'anomenat «Projecte de creació d'aules escolars amb dotació esportiva, rectificació i alineació de vial».

Però el batle no es lliurà de les acusacions dels que deien que havia paralitzat el procés d'expropiació dels solars per tal d'afavorir un militant del seu partit, un dels propietaris del terrenys, fet que no s'ha produït, tal com ara ha quedat demostrat.

Si en algun moment els tràmits semblaven paralitzats va ser perquè la Conselleria de la Funció Pública va demanar una certificació que en els pressuposts municipals hi havia partida suficient per fer les aules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.