algo de nubes
  • Màx: 16.39°
  • Mín: 7.61°
16°

Una dona de 32 anys, greu després de calar-se foc sense voler a Palma

La víctima va patir cremades en un 20% del cos

Una dona es troba en estat greu després d'haver patit nombroses cremades al cos en el domicili familiar.
Una vegada més un accident comú va ser el causant dels fets que han provocat greus lesions a la víctima, que va resultar amb un total del 20% del cos cremat.

Segons l'informe facilitat ahir per la Policia Local de Palma els fets succeïren devers la una i mitja de la matinada en el primer pis del número 16 del carrer de Cuba.

La víctima, Rosa C. de 32 anys, s'estava fent unes fregues d'alcohol pel cos. Sembla que li va caure el cigar que fumava, fet que va provocar que el seu cos es prengués foc.

En adonar-se dels fets, l'home, Jose María G. de 30 anys, va ficar l'afectada dins la dutxa i li va apagar les flames. Tot seguit avisaren la Policia i una ambulància.

La dona va mostrar, presa d'un gran nerviosisme, les ferides patides als agents que l'ajudaren a davallar fins a l'ambulància, mentre el seu martit els explicava les circumstàncies en què es produïren el fets.

La dona va ser atesa de les lesions per una ambulància medicalitzada del 061, que en adonar-se de la gravetat de va decidir traslladar-la a l'hospital de Son Dureta.

L'explicació dels fets realitzada pel marit de la víctima va ser corroborada amb posterioritat per aquesta.
Segons es desprèn del comunicat intern de la Policia Local, els agents que actuaren en el fet varen presentar un informe mèdic facilitat pels sanitaris del 061 en el qual es destaca que la superfície corporal afectada per les flames en la combustió de l'esperit es troba al voltant del 20%. Les àrees afectades se centralitzen en cuixes, abdomen, genitals i braços.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.