algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

Comencen les obres de la planta de transferència de fems a Son Peretó

Els veïns de la zona es manifesten en contra dels polítics del Partit Popular

L'empresa Tirme ha iniciat les obres per a la posterior construcció de la planta de transferència de residus sòlids urbans de la comarca de Llevant, en uns solars que va adquirir, fa uns anys, devora la basilíca paleocristiana de Son Peretó, en el terme municipal de Manacor.

Àngel Fernández, gerent de Tirme, ha explicat que està previst que les obres de construcció comencin els propers dies i que l'edificació de la planta de transferència es realitzi en un termini de quatre mesos.

«Si el temps no retarda les obres, ja que estam parlant d'uns terrenys argilosos, acabaran en el termini previst. Possiblement per Sant Antoni les obres ja hauran conclòs», Fernandez.

Mentre l'empresa es mostra satisfeta per haver aconseguit tots els permisos i iniciar les obres a la zona de Son Peretó, els veïns són molt més crítics.

Joan Pascual, en representació dels veïns de Son Peretó, ha manifestat el seu malestar i sentiment de rebuig «perquè ens hem sentit estafats i enganats pels polítics, tant per Manacor com pel Govern balear», explica Pascual.

«És un acte de cinisme i una autèntica vergonya que Bartomeu Blanquer (PP), delegat d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manacor, hagi declarat obertament que la planta de transferència es construeix devora la basílica de Son Peretó perquè així ho ha volgut el Consell de Mallorca, quan la llicència l'ha tramitada l'Ajuntament i l'ha concedida l'organisme municipal. Sabem que ell estava interessat en què es construís la planta a Son peretó i no a Son Sureda Pobre. Fins i tot vàrem posar uns terrenys a disposició de la batlia, però no ens varen fer cas», va concloure Pascual.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.