cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

El batle repta Matas amb l'aprovació del projecte d'urbanització des Pujol

Adrover afirma que si «el Govern ho vol aturar que presenti al·legacions»

L'Ajuntament de Santanyí aprovarà demà dijous el projecte d'urbanització i camp de golf des Pujol mitjançant comissió de Govern integrada pel PP, que encapçala el batle Cosme Adrover (PP). Això suposa un repte per a la moratòria urbanística presentada pel president del Govern, Jaume Matas.

El batle Adrover manifestà ahir a Diari de Balears que «si el Govern vol aturar aquest projecte que hi presenti al·legacions, tothom té dret a presentar-ne i nosaltres tenim ben clar que tant es Pujol com sa Talaiola no volem que siguin desclassificats».

El camp de golf i urbanització des Pujol tindrà una capacitat per unes 1.400 persones.
Per la seva banda, des del Consell Insular de Mallorca (CIM), no estan gens d'acord amb la postura del batle Adrover de Santanyí. El president de la Comissió Insular d'Urbanisme (CIUM), Francesc Quetglas (PSOE), explicà que «aquest tipus de projecte és dels que des del CIM volem aturar. Però no sé fins a quin punt el batle ho pot aturar». El vicepresident Pere Sampol (PSM) es mostrà molt més crític i explicà que «amb aquesta aprovació des Pujol es demostra que el PP no té intenció de desclassificar. Per això és ben hora que la gent vegi quines són les vertaderes intencions dels conservadors quan per una banda parlen de moratòria urbanística i per l'altra a Santanyí, a Consell i a Palma els batles del PP aproven urbanitzacions».

El CIM aprovà el pla parcial des Pujol amb la condició que el camp de golf fos impermeabilitzat. Per aprovar el projecte d'urbanització serà necessari que hi hagi la impermeabilització. Segons el PSM, aquesta condició és d'«impossible acompliment».

El batle comentà que «ho aprovarem via comissió de Govern i llavors estarà a exposició pública. Una vegada acabat el termini es resoldran les al·legacions i serà ratificada l'aprovació en ple».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.