algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

El col·legi públic Antoni Maura pateix actes vandàlics en dues aules

Escamparen expedients i paperassa d'administració, juguetes i mobiliari

El col·legi públic Antoni Maura de Manacor va aparèixer ahir amb tots els papers d'administració escampats, els expedients per terra, les juguetes destrossades i les parets de dues aules plenes de retxes. Tots aquests actes vandàlics varen ser realitzats a l'interior del centre i ara la Policia Nacional investiga els fets. Malgrat la destrossa, els danys materials no són molt grans.

Segons fonts policíaques, els autors dels fets són joves d'entre 12 i 14 anys que entraren durant el cap de setmana al centre amb l'única intenció de fer una malifeta per divertir-se. Des de la direcció del col·legi Antoni Maura explicaren que només feren destrosses i que no s'endugueren res. Aquest fet fa pensar que la seva intenció no era robar.

El col·legi Antoni Maura de Manacor és un centre d'educació infantil i per això s'ha descartat que els culpables dels fets siguin alumnes del mateix centre.

Dtra banda, la directora del col·legi, Mariana Sureda, comentà al respecte que «ha estat avui dematí quan hem trobat la desfeta. S'ha hagut de fer net el centre i arreglar la destrossa que havien fet. No tenim ni idea de quina era la intenció dels vàndals, per això ho hem posat en coneixement de la Policia Local i la Policia Nacional».

Les joguines de les aules d'educació infantil estaven del tot escampades per tot el trespol i moltes eren rompudes. Segons els professors, els danys materials no són molt grossos, però sí que hi haurà un parell de dies de feina per tornar a ordenar tot l'arxiu d'expedients i documents que hi havia dins la secretaria i a les dependències d'administració.

A les dues aules afectades d'educació infantil ahir es va haver d'interromre les classes per arreglar les destrosses dels vàndals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.