algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Breus

• Trànsit

Parcs Infantils Els Parcs Infantils de Trànsit (PIT), organitzats per tercer any consecutiu per la Policia Local de Palma en les barriades, acolliren 1.543 nins i nines d'entre vuit i dotze anys amb una mitjana de 64 participants per parc. Les 24 sol·licituds acceptades, de les 28 demandades, es distribuïren en una mitjana de dos parcs per setmana realitzats entre el 25 de juny i el 10 de setembre d'enguany. EFE.

• Laboral

Hores extraordinàries El número d'hores extraordinàries realitzades pel personal laboral de l'Institut Nacional de Feina (INEM) durant 1997 va ser de 54.963, un 15'9 per cent més que en 1996, any en el qual assoliren les 47.418. Només els serveis centrals de l'INEM realitzaren 6.798 hores extraordinàries, a causa que determinades tasques que haurien d'haver executat les CCAA s'excutaren a Madrid. Per províncies, Granada registrà el major volum d'hores extraordinàries efectuades (3.747), seguida de Madrid (3.543), Barcelona (2.797) i les Balears (2.435). EFE.

• Política

Energia nuclear El candidat de la Coordinadora dels Verds en el Parlament Europeo i regidor de l'Ajuntament de Sant Antoni (Eivissa), Josep Ribas, denunciarà els plans de nuclearizació de l'Estret en una conferència que tindrà lloc el dia 10 d'octubre a Madrid. Ribas denunciarà els plans governamentals d'importar energia nuclear del Marroc i exposarà els perills que suposa per a Espanya la construcció d'una nova central nuclear a 14 quilòmetres de la costa. EFE.

• Turisme

Repercussions de l'euro El president de l'Agrupación Hotelera de Zones Turístiques d'Espanya (Zontur), Pere Joan Devesa, debatrà dimecres a Brussel·les juntament als seus homònims de França, Itàlia, Grècia i Portugal la normalització dels tipus impositius del sector davant l'arribada de l'euro. Devesa ha asegurat que des de la patronal espanyola s'advoca per mantenir un màxim del 7 per cent, índex actual d'IVA en l'Estat espanyol, en considerar que «la normalització de l'IVA en el sector es produirà molt més tard que l'entrada en vigor de la moneda única». EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.