cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els grups polítics consideren inviable soterrar un túnel del Polvorí dels Cingles

Tots els representants troben emperons a la proposta llançada pel batle Arbona

La proposta que fa uns dies va llançar el batle Joan Arbona en la qual proposava la construcció d'un túnel prolongant a l'existent al Polvorí del Cingle fins a la segona línia del Port, ha tingut la resposta dels diferents partits polítics que el consideren inviable.

Així, el president del PP, Bartomeu Darder, creu que es tracta d'un projecte molt necessari, però de tal envergadura que s'hauria de plantejar de cara a un llarg termini, no menys de 5 anys, ja que en aquests moments creu que l'Ajuntament té en vista altres inversions importants més prioritàries.

A més, Darder diu que és un projecte amb el qual clarament s'ha de comptar amb l'ajut de les institucions, ja que l'Ajuntament mai no el podria assumir pel seu compte i no solucionaria els problemes de la primera línia, ja que un accés a la Base és del tot imprescindible.

Darder no dubta gens que és un projecte quasi inviable i que forma part d'una precampanya electoral del batle.
PSOE i UM Per la seva banda, Ramon Socias, del PSOE, creu que ni el batle sap quin seria el cost d'aquest projecte ni qui el pagaria, tot i que les idees sempre són bones.

En qualsevol cas, creu que seria un projecte que s'hauria d'estudiar a fons per determinar la seva factibilitat, tant tècnica com econòmica, i així assegurar que la proposta pot anar endavant i no quedar en una mera oferta publicitària
Per acabar, Isabel Alcover considera utòpic i fora de to proposar projectes que afecten zones que no pertanyen al poble o a l'Ajuntament i que primer de tot s'haurà de veure si s'aconsegueixen o no.

Alcover creu igualment que serà impossible tancar al trànsit totalment la primera línia del Port, tant pels negocis que hi ha, com pel fet que serà imprescindible un accés a la Base per cotxes, per la qual cosa serà necessari deixar almanco un petit vial d'accés a la Base i per tal de poder fer arribar les mercaderies als negocis.

És un tema difícil i complicat que s'haurà d'estudiar ben a fons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.