cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.54°
10°

Més de cent hores cercant Barry

Un home anglès malalt mental va desaparèixer dimarts a Magaluf

Continua la recerca de Barry Denne, l'anglès de 43 anys amb una greu malaltia mental que es va perdre a Magaluf la matinada de dimarts.

El que va començar com una interessant visita cultural nocturna per Magaluf amb els seus monitors, Naz Hosany i Babe Donoghue, s'ha convertit en una aventura en solitari de prop de 100 hores de resultat incert.

L'home, nascut a la localitat anglesa de Kent, camina amb moltes dificultats i gairebé no parla. Sembla que la Guàrdia Civil el va veure dijous pel passeig Marítim de Palmanova, però no va poder fer res per interceptar-lo.

Medicaments

Barry Denne té la mentalitat d'un nin de sis anys i necessita diversos medicaments que ha de prendre quatre vegades al dia. En aquest moment pot ser perillós i agressiu a causa de la manca de medicació.

Els monitors explicaren que l'home no parla gaire, però que quan demana coses vol beure cervesa. Els dos cuidadors de l'home han informat que en cap cas ningú no li ha de donar alcohol, sinó aigua, i que han de provar d'asserenar-lo i avisar de seguida les autoritats. Els dos monitors també explicaren que és com un bon nin petit, però molt caparrut.

En principi Barry i els seus acompanyants havien de marxar de cap a Anglaterra el proper diumenge, però restaran a l'Illa, si Barry no apareix abans, fins al proper dimecres. Si aleshores Barry encara no hagués aparegut un dels dos acompanyats tornaria al seu lloc d'origen i un altre romandria aquí per tal de continuar amb la recerca.

La desaparició de Barry es va produir quan l'home va sortir acompanyat dels seus monitors i un altre disminuït psíquic la nit del dimarts 14 al dimecres 15. En anar a travessar un semàfor els monitors es varen girar per tal d'evitar que l'home travessàs tot sol el carrer. En aquest moment l'home ja havia desparegut. Al tancament de l'edició d'aquest diari encara no havia estat localitzat.

La fotografia de l'home ha començat a circular ràpidament per l'Illa i s'han fet cartells en dos idiomes, per tal que la recerca de Barry sigui més ràpida. Ahir els agents de la Guàrdia Civil reberen nombroses telefonades dels ciutadans que es pensaven haver vist el desaparegut, però cap d'aquestes no va oferir resultats positius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.