algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El PSM queda sol defensant el projecte de la història de la ciutat

El PSOE creu que l'edició ja estava adjudicada abans de fer-ne la convocatòria

Els nacionalistes del PSM es quedaren tots sols en la votació del projecte de redacció de la Història de Sóller que fou debatut en el darrer ple. El projecte, proposat pel PSM, contemplava la redacció de la història amb vuit volums, en un intent de donar cabuda a les diferents èpoques i en certa manera completar la feta per Rullan i Mir que es considera que deixa molts de buits sense esmentar.

El PP, que en la comissió informativa de cultura s'havia mostrat favorable al projecte, en el ple va decidir canviar el seu vot ja que considerava que no era el moment més adequat de dur-la a terme, ja que l'Ajuntament es troba davant moltes inversions a dur a terme més prioritàries. Per la seva banda, el PSOE, que sens dubte fou el més crític, manifestà que per diferents escrits publicats en premsa, que no hi ha dubte que l'edició de la història de Sóller ja estava adjudicada abans de fer-se la convocatòria al que ara és el coordinador electoral del PSM, Plàcid Pérez, i que tal volta per tal motiu no es va donar més publicitat al projecte que la que es creu s'hauria d'haver donat. Per altra banda, creuen que dins l'equip hi ha gent massa jove, sense un curriculum i a més el projecte hauria d'haver estat supervisat per experts. Precisament, el PSOE s'ha fet assessorar per un expert, el qual considera no justificat que es facin tants de toms i que sembla haver-hi un pes exagerat del període medieval, entre altres consideracions. UM també es va abstenir.

Vots del PSM 

L'edició de la història de Sóller, s'haurà aprovat amb els únics vots favorables del PSM. Ni els companys de pacte li han donat suport. No és un projecte de dos dies, sinó que més d'un ajuntament hi podrà dir la seva. Hi haurà més sorpreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.