cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Inici del curs al col·legi Porta del Moll d'Alcúdia

Els alumnes del col·legi Porta del Moll d'Alcúdia han començat el curs amb ganes i molta juguera, sobretot perquè aquest any s'han trobat amb la sorpresa de veure com la seva escola habitual no té teulades i que per això han hagut d'ocupar unes aules metàl·liques, de manera provisional, és a dir que durant un parell de mesos aniran a una escola prefabricada.

No només les aules són una cosa nova per als nins sinó també els excusats. Aquest lloc privat, en forma de cabines individuals que semblen una nau de l'espai, també s'ha convertit en una espècie de rara jugueta.

Els més petits que feien coa per anar a fer «pipí», es disputaven el rètol intercanviable en el qual es veu una figura d'home o dona, segons a qui es vulgui reservar l'ús del servei.

El dematí dels primers dies varen transcórrer en un ambient de tranquil·litat. Les classes varen començar d'hora i com és habitual en aquest temps el sol i la calor varen acompanyar el tercer dia de curs. Als al·lots, però, pareixia que en principi els molestava més la fredor que amollaven els aparells d'aire condicionat que la mateixa calor que entrava per les finestres. Els aparells d'aire condicionat estan muntats a mig metre de terra i això va provocar que els nins que hi estaven asseguts més a prop patissin una fretada. Els mestres varen intentar solucionar el problema posant uns cartons davant els aparells, la qual cosa aturava l'aire però feia actuar el termòstat que aturava el motor del fred i, en conseqüència, no resolien el problema de la calor.

Però tot això sembla que no és un entrebanc tan important per als alumnes, els quals no es queixaven de l'estretor de l'espai dins aquells habitacles quadrats.

Escolars i mestres eren conscients que estan vivint un inici de curs atípic i tots accepten els inconvenients de la millor manera possible. Per això l'activitat lectiva es desenvolupava tranquil·lament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.