algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

Uns veïns denuncien un hotel per no aturar les obres durant l'estiu

No protestaren abans perquè el propietari prometé compensacions

Un grup de veïns de l'avinguda es Fortí de Cala Egos, a Santanyí, es varen entrevistar ahir amb el batle Cosme Adrover (PP) per exposar les seves queixes davant l'incompliment de l'ordenança que prohibeix les obres de construcció durant els mesos d'estiu per part del propietari d'un hotel.

Segons informaren els veïns, la denúncia es va formalitzar contra el propietari de l'Hotel Roca Viva, Francisco de la Puente, situat en el centre de la localitat.

«Aquest hotel s'està remodelant i durant l'estiu no s'han paralitzat les obres fet que ha provocat nombrosos perjudicis als veïns», comenta el col·lectiu.

«Fins ara no havíem dit res perquè De la Puente s'havia compromès a donar-nos una recompensa pels perjudicis ocasionats per ell a causa de les obres, però ara s'ha fet enrere», exposa Miguel Concepción, un dels veïns afectats.

Aquest va comentar també que «m'he vist obligat a pintar el cotxe a causa que havia caigut ciment damunt la xapa i aquesta es va espenyar. La jugada em va costar 18.000 pessetes i no som el més perjudicat». Una veïna, Gudrum Reitel, va manifestar que ha hagut que tornar més de 400.000 pessetes al majorista de viatges que anualment li llogava els seus apartaments pel fet que els seus llogaters es queixaven del renou i de la pols i exigien que els traslladàs a un altre lloc».

Altres veïns s'han queixat de no poder utilitzar la piscina perquè l'aigua s'ha embrutat de pols i critiquen que a partir de les 7.30 hores del matí ja comencen a fer renou i no els deixa dormir ni descansar. A més a més, l'empresa constructora no s'ha aturat de fer feina els dissabtes i els obrers deixen aparcats els seus cotxes en el carrer, impedint que els mateixos veïns puguin aparcar davant ca seva.

El batle de Santanyí, Cosme Adrover (PP), va assegurar que es notificaria al propietari la paralització immediata de les obres. Així mateix, en la sessió plenària realitzada dimarts s'acordà prorrogar des del 15 de maig fins el 15 d'octubre l'ordenança que prohibeix la realització d'obres durant els mesos d'estiu a les zones costaneres del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.