cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Ramis i Quetglas negocien avui a corre-cuita el futur de l'Illa

El conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, i el president de la Comissió Insular d'Urbanisme, el socialista Francesc Quetglas, negocien avui a tota màquina el futur urbanístic de Mallorca. La impressió d'ahir era que el pacte urbanístic preconitzat pel president Jaume Matas serà molt difícil d'aconseguir.

Tot i així, tot apunta que el Govern posarà una oferta clara sobre la taula, que farà difícl una ruptura ràpida de negociacions.

Aquesta oferta es podria centrar a cercar un consens sobre els terrenys urbanitzables sense pla parcial aprovat i, també, un altre acord sobre les urbanitzacions que ja tenen projecte aprovat per establir una negocació amb els promotors per tal de reduir al mínim el nombre de places a edificar. S'ha de pensar que va ser Jaume Matas el que féu l'oferta del pacte urbanístic a Francesc Antich. Això vol dir que Ramis no anirà amb les mans buides a la reunió d'avui. A més, el conseller compta amb el consens de bona part del seu partit, ja que dins les files del PP augmenta la consciència que s'ha d'actuar ràpidament si es vol evitar una situació que a mig termini podria fer molt de mal a la imatge de Mallorca. A més, una manca d'acord justificada beneficiaria el PSIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.