algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

43 milions de pessetes per ajudar el nin Pau Planas

Un total de 43 milions de pessetes ja s'ha aconseguit recaptar per ajudar el nin Pau Planas, que pateix una greu malaltia.

A més, el ple de l'Ajuntament aprovà concedir un crèdit fins a un milió de pessetes a fons perdut per ajudar el menut.

Els serveis socials, conjuntament amb els administratius, donaran suport al nin i a la seva família durant el temps que duri la malaltia. El crèdit concedit anirà a càrrec dels pressuposts municipals del 1999 i el 2000, i el pagament es realitzarà contra la presentació de la factura.

D'altra banda, en el ple també s'informà que després que el Consell de Mallorca hagués reconegut la titularitat pública del camí de Binigual, que havia estat tancat per uns particulars amb una tanca, l'Ajuntament n'ha començat l'expedient perquè torni a ser obert. Ara ha establert un període d'informació als afectats, denunciants i denunciats perquè puguin presentar les al·legacions que considerin ajustades a dret.

Una vegada l'expedient s'hagi enllestit, la Sala prendrà la decisió legal pertinent sobre la titularitat de l'esmentat camí, el qual està documentat en els mapes del segle passat. Fins que la resolució no sigui ferma, el camí continuarà tancat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.