lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Avui comencen els exàmens de selectivitat per a 1.357 estudiants

Aquells que no tingueren sort en la convocatòria del mes de juny, o els que ni tan sols ho intentaren, perquè no superaren el curs a la primera, tenen una segona oportunitat per convertir-se en universitaris. Avui comencen els exàmens de setembre de la selectivitat, l'últim obstacle abans d'arribar a la universitat.

Durant els propers tres dies (15, 16 i 17), un total de 1.357 estudiants s'enfronten a les proves amb la il·lusió posada en unes places universitàries que no tots aconseguiran, ja que moltes han estat exhaurides pels alumnes que aprovaren el mes de juny.

Com sempre, cada any i en totes les convocatòries, les proves es duran a terme de manera simultània a les tres Illes. La distribució insular és la següent: 1.101 estudiants s'examinaran a Mallorca, 177 a Eivissa i 79 a Menorca.
Dels 1.357 estudiants matriculats en aquesta convocatòria, 929 són de COU i els 428 restants provenen del Batxillerat LOGSE.

Habitualment, els percentatges d'aptes en aquestes proves selectives és bastant alt, la qual cosa hauria de servir per tranquil·litzar els alumnes que es presenten. Però també és cert que la mitjana d'aprovats davalla bastant respecte a la convocatòria del mes de juny. En qualsevol cas, els aptes sempre estaran al voltant del 80 per cent dels alumnes presentats a les proves de selectivitat.

Automatriculació a la UIB
Ahir començaren a desfilar estudiants pels punts que la UIB ha disposat per automatricular-se en el present curs acadèmic, que començarà el mes d'octubre. Aquests punts, en què s'han instal·lat uns ordinadors amb els programes necessaris, estan ubicats a l'edifici de la Riera, al campus de la UIB, a l'Ajuntament de Manacor i a les extensions d'Eivissa i de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.