nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Manacor concentrà 3.000 persones

L'organització ho compara amb la manifestació de l'hospital

Manacor, on es va celebrar la festa grossa de la marxa pel tren, va reunir unes tres mil persones de distints indrets que reivindicaren el tren a la comarca del Llevant. Amb aquesta xifra, les previsions de participació dels organitzadors varen quedar complertes amb escreix: mil persones més.

A l'estació del tren de Manacor hi havia penjada una pancarta d'Esquerra Unida amb el lema «Tren sí, autopista no», així com una altra de reivindicativa a favor de la farmàcia d'Alcúdia.

La batlessa de Manacor, Catalina Sureda, va rebre els més de 1.300 marxaires que vingueren acompanyats dels xeremiers des de Sant Llorenç. També un grup de cent persones provinents de Petra es desplaçaren a peu per les vies del tren fins a Manacor.

Després de donar la benvinguda, Sureda va fer un parlament en què reivindicà el retorn del tren i que les línies ferroviàries arribin fins a Capdepera, així com a la zona costanera del municipi de Manacor, principalment, Portocristo.

El protagonista de la mobilització a favor del tren, l'artanenc Miquel Piris, presentador de TV3, a més de fer un recompte de la participació, va comentar que la manifestació a favor del tren que es va celebrar ahir era de característiques similars a la que es va produir fa 10 anys a favor de l'hospital de Manacor.

La jornada va finalitzar amb l'actuació de distints grups i cantautors musicals. Tomeu Penya, Marisa Rojas, Suso Reixach, i Lluís Gili, entre d'altres, hi varen oferir les seves millors composicions musicals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.