algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Breus

• Sóller

Agraïment de Joan Coll
L'ufòleg Joan Coll, que va ser rescatat de l'establiment que regenta a Sóller amb cremades, ha remès una carta al setmanari Sóller on expressa «l'agraïment més sincer a tots aquells que d'una forma desinteressada m'han donat el seu suport». La Policia Local de Sóller evità una desgràcia en extreure Joan Coll de l'edifici, pel qual s'havia estès el gas. DdB.


• Palma

Estafa
Josefa M.C., de 21 anys, i Rafael C.P., de 44, varen ser detinguts per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusats d'un presumpte delicte d'intent d'estafa per valor de 180.000 pessetes. La parella detinguda s'havia presentat a una joieria de la barriada des Fortí duent diverses fotocòpies de documents d'identitat i bancaris falsificats pertanyents a una tercera persona per tal d'adquirir joies a crèdit. El propietari de l'establiment sospità tot d'una que es tractava d'un frau, ja que va reconèixer un dels detinguts com la persona que mesos abans havia adquirit una joia emprant el mateix sistema i ràpidament va avisar la Policia. En sortir de l'establiment sense aconseguir els seus propòsits, la parella va ser detinuda per una patrulla policíaca i traslladada a la Prefectura de Policia, on se'ls intervingueren les fotocòpies falsificades, que no concordaven amb els seus documents d'identitat i pertanyien a un exal·lot de la jove detinguda. DdB.


Tinença il·legal
El passat dia 10 devers la una del migdia funcionaris del Cos Nacional de Policia detingueren a l'interior d'un dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports dues persones, Antonio V.A. de 18 anys, detingut una altra vegada, i José M.C. de 30 anys, amb 30 detencions anteriors. Sembla que els agents observaren com l'autobús públic anava buit a excepció de dos individus. Els agents varen veure com hi entrà una altra persona, que els entregà una quantitat indeterminada de doblers i va rebre dels detinguts alguna cosa a canvi. Els agents entraren a dins de l'autobús i detingueren els dos sospitosos de tràfic de drogues. En els escorcolls pertinents Antonio V.A. tenia a sobre nou pastilles de Trankimazin, mentre que el segon detingut, José M.C., duia a sobre mil pessetes i una navalla petita. En el moment de la seva detenció José M.C. va oferir una forta resistència als agents de l'autoritat. DdB.


Robatoris
Funcionaris del Cos Nacional de Policia detingueren fa un parell de dies el ciutadà algerià Fouci S., de 32 anys, per un delicte de robatori amb intimidació, el robatori amb violència d'uns seients de cotxe i el delicte d'apropiació indeguda d'autoritat comesos els passats mesos. Fouci S. té vuit detencions amb aquest nom, vuit com a Ismael Sabri, cinc amb el nom de Samir Sabri i setze més amb altres noms i àlies diferents. DdB.


• Andratx

Accident
Una ambulància que evacuava un turista que acabava d'accidentar-se a Camp de Mar col·lidí ahir horabaixa amb un altre turisme. El ferit va ser traslladat ràpidament a una altra dotació sanitària i ingressà a Son Dureta amb pronòstic greu. La víctima, d'uns setanta anys, s'allotja en un hotel de les proximitats i ahir, devers les cinc de l'horabaixa, va anar a fer una volta pel passeig de Camp de Mar, vora les roques. Per causes desconegudes va caure i es colpejà bruscament el cap. Un veí que s'adonà de l'accident es va posar en contacte amb la Policia Local. Una ambulància acudí al lloc dels fets i atingueren el ferit, que presentava lesions de diversa consideració. El vehicle es va dirigir cap a Palma i a la cruïlla de Camp de Mar col·lidí contra un turisme. Tots els ocupants dels dos vehicles resultaren il·lesos. El ferit finalment arribà fins a Son Dureta, on va quedar hospitalitzat. L'home pateix un traumatisme cranioencefàlic sever que n'ha fet recomanable l'estada al centre hospitalari. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.