muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La Policia cerca l'home que atropellà a posta un indigent divendres passat

Nicolás M. Rodríguez patí greus ferides i hemorràgies i és a la UVI

Funcionaris del Cos Nacional de Policia continuen la recerca de la persona que divendres passat va atropellar "se suposa que voluntàriament" un indigent que dormia a l'entrada del garatge del número 7 del carrer Alfred Moner de Palma.

Els fets varen succeir devers les 06.50 hores de divendres, quan el conductor d'un turisme completament identificat sortí del pàrquing i va envestir l'home. Després va accelerar i se'n va perdre la pista.

La víctima, Nicolás M. Rodríguez, de 48 anys, va quedar estesa al mig d'un gran bassiot de sang i va ser evacuat per una UVI mòbil fins a l'hospital de Son Dureta. Estava conscient, però el seu estat era greu.

Fruit de les diverses ferides l'home va perdre molta de sang i ahir va haver de ser ingressat a la UVI de l'esmentat centre hospitalari.

Les gomes  

Els funcionaris han pres mostres de la mida de les gomes, el tipus i el model del cotxe i s'espera que la detenció de l'autor dels fets, que ha comès els delictes d'homicidi en grau de temptativa, accident, fuga i denegació del deure de socors es produeixi ràpidament.

Sembla que l'home dormia en un dels costats de l'entrada del garatge, aferrat a una de les seves parets i no al mig, la qual cosa és una prova més de la intencionalitat dels fets.

Nicolás Rodríguez havia dormit a la mateixa finca sobre uns cartrons tota una setmana. Abans havia pernoctat a l'hospital de nit. Tot fa pensar que l'indigent havia rebut diverses amenaces de mort per part d'algunes persones que li deien que molestava.

Aquesta no és la primera vegada que un indigent és amenaçat de mort i pateix agressions o intents d'homicidi per part de ciutadans. S'ha de recodar que el darrer any cinc persones sense sostre han trobat la mort a aigües del port de Palma. En principi es pensava que tots els casos es devien a la ingestió alcohòlica i a l'embriaguesa per part dels indigents que, en estat etílic, es precipitaven a la mar. No obstant això, les acusacions que un alemany era el qui tirava a la mar els indigents varen fer que la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palma obrís una investigació. Aquesta tasca, però, es va cloure sense cap mena de prova incriminatòria contra l'home.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.